Byggnation

Totalentreprenad   Utförandeentreprenad   Byggservice

Våra kunder återfinns inom handel, industri, logistik, kommunikation samt privata fastighetsägare. Vi utför totalentreprenader, utförandeentreprenader och reparationsarbeten/byggservice. I våra åtaganden ingår självklart projektering, projektledning och byggsamordning. Vi har ett väl etablerat kvalitets och miljösystem som säkerställer fackmässigt utförda arbeten och hållbara återvinningsbara lösningar.

 

Frasses i Söderköping. Den gamla kiosken revs för att göra plats för Frasses Restaurang och Drive in.Ishockeyplan gjutsMaskinhall med plats för tre linjer wettexduk-tillverkningClearcar bilbesiktning får nya lokalerWesterbergs repslageri utökade ytorPostnord ny utlastningHuskroppen förlängs för att passa med Dollarstores behov. Samtidigt förbereds för framtida ytor på övervåning.Apoteket på Fixpunkten köpcentrum har öppnat.Nordenbergs mekaniska får nytt maskinfundament. Vikt 530ton

 

Samverkansentreprenad Förhandlingsentreprenad Partnering  Förtroendeentreprenad

”Kärt barn har många namn”

Vi har stor erfarenhet att komma in tidigt i byggprojekten, ofta innan det ens är ett projekt. Det är kundens och vår gemensamma avsikt att tidig samverkan ska leda till goda relationer, effektiva och utvecklande arbetsprocesser, ett innovativt och lösningsorienterat arbetsklimat samt uppfylla uppställda mål.

Ofta kortas startsträckan och byggtiden eftersom man kan underhandsprojektera och gemensamt ta fram lösningar fortlöpande.

 

Det skadar inte att fråga

Kommer er verksamhet ändra riktning eller utökas. Vi hjälper er att bygga om och till era lokaler för framtiden.

    Kontakt

Dra gärna iväg en fråga till oss även om du är i ett tidigt skede i förändringen.